*De CARBOXYNEO behandeling

*De CarboXyneo behandeling is een nieuwe, huidverbeterende/anti age behandeling waarbij gelijktijdig meerdere technieken worden toegepast om zo een maximaal effect te bereiken. Met deze behandeling krijgt u een mooiere, egale en strakkere huid en wordt de huidtextuur verbeterd. Rimpels worden verminderd en de huid wordt gezond en stralend. Het effect van deze behandeling is wetenschappelijk bewezen. De behandeling is aangenaam en na één behandeling is er al effect voelbaar en zichtbaar. Een optimaal effect wordt echter verkregen bij een kuur van meerdere behandelingen en daarna regelmatig een onderhoudsbehandeling. Een groot voordeel is dat er geen hersteltijd zit op deze behandeling, u ziet er direct na de behandeling al meteen stralend uit!
*Hoe werkt het?
Door de behandeling met dit apparaat wordt de huid grondig geëxfolieerd en gelijktijdig wordt de zuurstoftoevoer naar de huid van binnenuit verhoogd. Dit zorgt ervoor dat werkstoffen optimaal opgenomen kunnen worden en dat de huidconditie wordt verbeterd. Door middel van radiofrequente straling (RF) wordt de huid van binnenuit gestimuleerd om collageen en elastine te regenereren, wat er voor zorgt dat de huid gladder en strakker wordt. Dit resulteert in een vermindering van lijntjes, rimpels en verstrakking van de huid.
*Voor wie is deze behandeling geschikt?
Deze behandeling is voor vrijwel iedereen geschikt. De behandeling zorgt voor een verbeterend effect op algemene huidveroudering, rimpels, verslapping, grove poriën, dofheid, acne, pigmentvlekken, littekentjes en werkt ook preventief tegen huidveroudering. De CarboXyneo behandeling zorgt voor een egalere huid, fijnere huidstructuur, vermindert rimpels en heeft een liftende werking.
*Wat doet deze behandeling?
– Exfoliëren van de huid: de dode huidcellenlaag wordt weggehaald. Een peeling of microdermabrasie is daardoor niet nodig.
-Verhoging van zuurstoftoevoer in de huid van binnenuit (Bohr-effect).
-Radiofrequente straling (RF) voor huidverstrakking en versteviging.
-Insluizen van hoog werkzame werkstoffen: producten met actieve werkstoffen worden beter opgenomen.
*Zuurstoftoevoer van binnenuit door middel van Bohr-effect.
Door middel van ons bloed wordt zuurstof (O2) getransporteerd naar alle organen en weefsels in het lichaam, waaronder de huid. Zuurstof wordt door ademhaling opgenomen in de longen en hier komt het door binding aan hemoglobine in ons bloed terecht. Via de stroming van ons bloed komt het onder andere bij onze huid terecht. Zuurstof is een essentiële stof voor onze huid. Een extra hoge toevoer van zuurstof aan de huid zorgt ervoor dat de huidconditie enorm kan verbeteren. Dit is precies wat wij met een CarboXyneo-behandeling willen bereiken. Met deze behandeling verkrijg je het zogeheten Bohr-effect. Het Bohr-effect wil zeggen dat wanneer met zuurstof verzadigd hemoglobine in contact komt met koolstofdioxide (CO2), de hemoglobine de zuurstof loslaat en zich hecht aan koolstofdioxide. Daardoor laat de hemoglobine veel zuurstof los en deze vrijgekomen zuurstofmoleculen worden direct opgenomen door de huid.
*In stappen uitgelegd:
– Hemoglobine is verzadigd met zuurstof (O2) – Door de CarboXyneo behandeling komt koolstofdioxide (CO2) vrij – CO2 hecht zich aan hemoglobine en zuurstof laat los – De vrijgekomen zuurstof gaat direct naar de huid en zorgt voor huidverbetering
De CarboXyneo behandeling is hierdoor de enige zuurstofbehandeling die écht werkt. Dit komt doordat bij deze behandeling de zuurstoftoevoer van binnenuit gestimuleerd wordt. Bij andere zuurstofbehandelingen wordt de zuurstof van buitenaf aangebracht, maar de huid kan helemaal geen zuurstof opnemen van buitenaf!
*Voordelen:
grondige peeling – verbeterde celvernieuwing – hoge zuurstoftoevoer van binnenuit – betere opname van ingrediënten tijdens de behandeling – verhoogt de werking van producten na de behandeling – geen hersteltijd – hele jaar door: zomer en winter – alle huidtypes en huidskleuren – direct resultaat
*Wat kunt u verwachten?

– gladdere huid – fijnere huidstructuur – egalere huidteint – verminderde rimpels – strakkere huid – stevigere huid – littekentjes vervagen – acne verbetert

 

*DE CARBOXYNEO BEHANDELING IS EEN BEHANDELING DIE U ZELF KUNT SAMENSTELLEN. IN DE ONLINE AGENDA ONDER HET KOPJE CARBOXYNEO KUNT U DE LOSSE ONDERDELEN NAAR WENS AANKLIKKEN. DE CARBOXYNEO GEEFT VOOR EEN NORMALE HUID VOLDOENDE VOEDING, HEEFT U ECHTER EEN DROGE OF RIJPERE HUID DAN IS HET AAN TE RADEN OM OOK TE KIEZEN VOOR HET INTENSIEF HUIDVERBETEREND VLIESMASKER ! EEN VOORDEEL VAN DE CARBOXYNEO TEN OPZICHTE VAN ANDERE BEHANDELINGEN ALS BV DE BIOPEELING IS DAT WE MET DEZE BEHANDELING ROND DE OGEN EN DE HALS MOGEN BEHANDELEN. DEZE BEHANDELING GEEFT MEER VOEDING EN WERKT DIEPER IN DE HUID DAN DE BIOPEELING/BIOPULSE/MICRODERMABRASIE.

*PRIJS CARBOXYNEO BEHANDELING IS VANAF €55,00/45 MIN.