Biopeeling, een combinatie van huidverbetering en zenn in 1 complete behandeling, buiten de biopeeling bestaat deze behandeling nl ook uit diverse massages waaronder een zenn kruidenstempel massage.

De microvezels van het peeling poeder penetreren de huid en verhogen daar de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen. Normaal gesproken doet de huid er 28 tot 30 dagen over om nieuwe cellen aan te maken.

De biopeeling zorgt dat dit in 10 dagen gebeurt met als resultaat een nieuwe, frisse en stralende huid.

Deze behandeling werkt uitstekend bij vermindering huidveroudering en acne.
Voor het beste resultaat raden wij een kuur aan van 3 biopeelingen binnen 6 weken.
U ontvangt na de behandeling een mini kit met 5 producten om te gebruiken na de behandeling, dit zorgt voor het beste resultaat.

Behandeling Details Prijs
Biopeeling
Reiniging met korte gezichtsmassage, onzuiverheden verwijderen, biopeeling, masker incl zen kruidenstempel/decolleté/nek massage, serum, crème.
Ca. 60-75 min. €79,50
Biopeeling kuur 3x boeken €228,50
Biopeeling
incl puurr expert producten twv €43,95.
€117,50
Biopeeling kuur 3x boeken
incl puurr expert producten twv €43,95.
€264,50

*Mocht je een kuur willen boeken, klik dan op de gewenste versie in de online agenda (met  of zonder producten) en boek hem dan gelijk 3x in met minimaal 1 week tussen de behandelingen in. Bij deze behandeling zit geen losse behandeling als epileren, harsen of verven inbegrepen. Mocht je dit willen dan kun je dit in de online agenda aanklikken, bij de biopeeling staan de extra mogelijkheden.