De Golden Touch Treatment is een complete gezichtsbehandeling vergelijkbaar met de ritueel behandelingen.

Wat deze behandeling bijzonder maakt is een mooie holistische gezichtsmassage.

Door met de Gouden driehoek stone-rollers en de Holistic-senses  de acupressuur punten te stimuleren verkrijgen we een algeheel welbevinden en een natuurlijke balans. De zachte aanraking in deze massage is een warm welkom voor ieder die dit nodig heeft.

Er zijn 3 soorten stone-rollers:

Amethist, Rozenkwarts en Bergkristal.

Daarbij zijn er verschillende Holistic-senses die we combineren met de desbetreffende roller. Met deze roller werken we op de verschillende acupressuur punten. Punten die corresponderen met bepaalde energie doorstromingen. “De Chi in de meridianen”. Door de perfecte combi van de punten wordt men bewust en kan men loslaten dat wat nodig is om een optimale ontspanning te verkrijgen en zo preventief te werken op een goede gezondheid! De Gouden driehoek bestaat uit 3 specifieke edelstenen die elkaar optimaal aanvullen. Wanneer je deze stenen met elkaar combineert ontstaat er een ongekende stroom aan positieve energie.

Amethist is zuiverend en helend en heeft een positieve werking op hoofdpijn en stress.

Rozenkwarts geeft onvoorwaardelijke liefde en steun en heeft een positief effect op ouderdomskwalen, je bloeddruk en nachtrust.

Bergkristal is de belangrijkste steen. Deze draagt bij aan het genezingsproces en is goed voor onze weerstand. Ook een positief effect op onze innerlijke rust.

De rollers worden gecombineerd met 3 Holistic-senses (je mag zelf een geur uitkiezen):

A=Out of your head-Down to earth i.c.m. Amethist roller

R=Feel with your heart-So love will flow i.c.m. Rozenkwarts roller

B=Innerpeace-For good health resistance i.c.m. Bergkristal roller

We sluiten de behandeling af met een Gouden collageen masker. Deze zal de huid gaan versterken, beschermen, herstellen en rimpels laten verminderen. Tijdens de inwerktijd volgt een wellness decollete/arm massage met de gekozen geurolie.

60 min.€67,50 / 75 min.€77,50 / 90 min.€87,50 / 105 min.€97,50  (incl. epileren, harsen of verven)